Polityka prywatności

 

Niniejsza polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep prowadzony pod domeną Administratorem Państwa danych osobowych jest  PRo Communication Kamila Górecka-Kirwiel, Topolowa 6, 14-140 Miłomłyn prowadzący sklep internetowy www.decorami.pl. 

Niniejsza polityka dotycząca plików cookie odnosi się do wszystkich stron internetowych oraz aplikacji na urządzenia mobilne, należących do www.decorami.pl.

Przez korzystanie ze stron i aplikacji wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek zgodnie z tą polityką. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki w odpowiedni sposób lub zrezygnować z używania stron oraz aplikacji.

Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, "długość życia" ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia) oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

Decorami.pl używa ciasteczek w różnych celach: by strony i aplikacje działały szybciej i by były łatwiejsze w użyciu, aby lepiej dopasować treści i reklamy do twoich oczekiwań i zainteresowań oraz do zbierania anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają w poprawianiu funkcjonalności i zawartości stron i aplikacji. Używając ciasteczek w wyżej opisany sposób nigdy nie identyfikujemy tożsamości użytkowników na podstawie informacji przechowywanych w ciasteczkach.

Korzystając z naszego sklepu Decorami.pl akceptujesz zasady zawarte w Polityce prywatności. Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce prywatności. Przekazane nam przez Klienta dane osobowe (w szczególności nazwisko i imię, adres zamieszkania, adres e-mail, numer telefonu) przetwarzane są zgodnie z europejskimi standardami dotyczącymi ochrony danych osobowych (Dyrektywa Parlamentu Europejskiego z dnia 24 października 1995 r.) oraz w oparciu o polską Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. 

W czasie korzystania z naszego sklepu internetowego Decorami.pl (np. założenia konta klienta, złożenie zamówienia lub subskrypcja newslettera) możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych. Przy składaniu zamówienia zostaniesz poproszony o podanie danych adresowych, numeru telefonu oraz adresu e-mail. Dane te wykorzystywane są wyłącznie do realizacji umowy kupna-sprzedaży, w celu potwierdzenia zamówienia i informowania klienta o statusie jego zamówienia, a także dostarczenia zamówionego towaru do klienta. Niepodanie wymaganych danych uniemożliwi realizację usługi. Wykorzystywanie danych klienta w celach reklamowych, marketingowych lub do sporządzania przez nas ofert wymaga wyraźnej, odrębnej zgody klienta.

Każdy klient ma prawo do uzyskania informacji na temat treści przetwarzanych danych, do żądania ich uzupełnienia lub uaktualnienia, jak i zaprzestania ich przetwarzania. W celu realizacji tego uprawnienia prosimy o korzystanie z opcji w ramach swojego konta lub kontakt mailowy (e-mail: sklep@decorami.pl) lub telefoniczny (tel.: (+48) 501 611 648). Brak zgody na przetwarzanie danych uniemożliwi jednak wyprodukowanie i wysłanie zamówionego towaru.

O ile Państwo wyraziliście na to zgodę (zapis do newslettera), podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych przez PRo Communication. Klienci otrzymują w newsletterze aktualną ofertę marketingową. Użytkownicy, którzy chcą zapisać się do naszego newslettera, proszeni są o podanie swojego adresu e-mail w odpowiednim miejscu, a następnie do wyrażenia zgody na przetwarzanie danych w celach marketingowych poprzez potwierdzenie zapisu do newslettera. Dane użytkowników, którzy wyrazili chęć otrzymywania newslettera, a nie złożyli zamówienia dodawane są do listy mailingowej Decorami.pl Wykorzystywane są one wyłącznie do wysyłania kolejnych wydań Newslettera. Użytkownik może w każdej chwili zrezygnować z otrzymywania powiadomień o nowościach. Może poinformować nas o tym telefonicznie (tel.: (+48) 501 611 648) lub wysyłając e-mail (e-mail: sklep@decorami.pl).

W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane firmom kurierskim oraz operatorom systemów płatności. W takich przypadkach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum. Dane osobowe klientów, którzy wyrazili chęć otrzymywania naszego newslettera, udostępniane są firmie BENHAUER Sp. z o.o. Sp.K. (BENHAUER Sp. z o.o. Sp.K.ul. Krupnicza 3/2, 31-123 Kraków) w celu realizacji kampanii newsletterowych. Ponadto, podane przez Państwa informacje mogą zostać udostępnione właściwym organom władzy publicznej, jeżeli wymagają tego obowiązujące przepisy prawa.

Sklep internetowy Decorami.pl korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. ("Google"). Google Analytics używa "cookies", czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google będzie korzystała z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google. Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu. Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia w przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się niemożliwe. Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących go danych w sposób i w celach określonych powyżej.

Dodatkowych informacji na temat bezpieczeństwa danych osobowych klientów/użytkowników Decorami.pl można uzyskać kierując do nas zapytanie w postaci wiadomości e-mail (e-mail: sklep@decorami.pl) lub dzwoniąc pod podany numer telefonu (tel.: (+48) 501 611 648).

 

 

 

 

 

Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Promocje
Zasłona - GREEN MYST FOG
Zasłona - GREEN MYST FOG
159,00 zł 143,10 zł
szt.
Poszewka - WHITE ABSTRACT
Poszewka - WHITE ABSTRACT
44,00 zł 39,60 zł
szt.
Poszewka - BRICKEN WHITE WALL
Poszewka - BRICKEN WHITE WALL
44,00 zł 39,60 zł
szt.
Zasłona - WHITE RHOMBES 3D
Zasłona - WHITE RHOMBES 3D
159,00 zł 143,10 zł
szt.
Poszewka - CIRCLE OF SIX COLORS
Poszewka - CIRCLE OF SIX COLORS
44,00 zł 39,60 zł
szt.
Zasłona - GREEN YELLOW MARBLE
Zasłona - GREEN YELLOW MARBLE
159,00 zł 143,10 zł
szt.
Poszewka - VINTAGE MYST FOG
Poszewka - VINTAGE MYST FOG
44,00 zł 39,60 zł
szt.
Zasłona - GREEN FLOWER FLAKES
Zasłona - GREEN FLOWER FLAKES
159,00 zł 143,10 zł
szt.
Poszewka - GREEN YELLOW MARBLE
Poszewka - GREEN YELLOW MARBLE
44,00 zł 39,60 zł
szt.
Zasłona - RHOMBUS 3D
Zasłona - RHOMBUS 3D
159,00 zł 143,10 zł
szt.
Zasłona - SAND VINTAGE
Zasłona - SAND VINTAGE
159,00 zł 143,10 zł
szt.
Poszewka - COLOURFUL SNOWBALLS
Poszewka - COLOURFUL SNOWBALLS
44,00 zł 39,60 zł
szt.
Bestsellery
Fototapeta - Gwiazdki na betonie
Fototapeta - Gwiazdki na betonie
157,49 zł
Klej do tapet
Klej do tapet
9,99 zł
szt.
Lampka nocna - Zygzak
Lampka nocna - Zygzak
109,00 zł
szt.
Fototapeta - Alabastrowy Ogród
Fototapeta - Alabastrowy Ogród
255,99 zł
Fototapeta - Betonowa mapa
Fototapeta - Betonowa mapa
255,99 zł
Obraz - Indian Girl
Obraz - Indian Girl
139,00 zł
Lambrekin ROBIN BIRD
Lambrekin ROBIN BIRD
79,00 zł
szt.
Obraz - Styczniowa zabawa
Obraz - Styczniowa zabawa
196,99 zł
Bieżnik SUNNY LAYOUT PINK
Bieżnik SUNNY LAYOUT PINK
69,00 zł
szt.
Fototapeta - Puszysty dmuchawiec
Fototapeta - Puszysty dmuchawiec
255,99 zł
Obrus - DIAMONDS BLUE II
Obrus - DIAMONDS BLUE II
99,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
;
Sklep internetowy Shoper.pl